- گوگل تگ جدیدی به نام indexifembedded معرفی کرد - بهمن 0
- الکسا برای همیشه بازنشسته می شود - آذر 0
- بهینه سازی تصویر برای سئو – قسمت دوم - اردیبهشت 0
راهکارهای پیشگیری از هک شدن موبایل
برای اینکه هک نشید باید کار هایی رو انجام بدید.
امروز سعی کردم تا راهکارهایی ساده و قابل انجامی رو برای پیشگیری از هک خدمتون بگم.
1- مورد اول لینک های مشکوک رو باز نکنید
بیشتر هکر ها برای اینکه بتونن کار خودشون رو انجام بدن، نیاز دارن که به یه روشی وارد گوشی (یا سیستم) شما بشن، چه بهتر که شما خودتون اونا رو بیارین داخل گوشی، اکثر با ارسال ایمیل ، چت های داخل شبکه اجتماعی مثل واتساپ، تلگرام و… یا ارسال پیامک، لینک های دانلود فایل رو براتون با جملات پر زرق و برق می فرستن، همینکه شما روی لینک کلیک کنید نرم افزار دانلود میشه، اگه نصبش نکنید که خوش به حالتون و اگر نصب کنید باید منتظر پیدا شدن نشونه های هک شدن باشید.
پس اگه اولین قدم رو درست بردارید به احتمال خیلی زیاد گوشی تون به راحتی هک نمیشه
2- برنامه های مشکوک رو از روی گوشیتون پاک کنید!
داخل پست 15 نشانه هک شدن گوشی موبایل، در مورد این موضوع صحبت کردیم که اگه توی گوشیتون برنامه ای دیدید که خودتون نصب نکردید و حجم اینترنت شما زود تموم میشه یا گوشی خیلی گرم میکنه و… گوشی تون هک شده، خب برای حل این مشکل باید این برنامه ها رو از قسمت مدیریت برنامه ها در اندروید یا IOS پاک کنید.
4- نصب آنتی ویروس و آنتی هک
مهم ترین حرکت شما قبل از درگیر شدن با این مشکلات نصب آنتی ویروس و آنتی هک از اپ استورهای (فروشگاه های نرم افزار) معتبر مثل گوگل پلی استور و اپ استور اپل هستش
توی ویدیوی که این زیر گذاشتم طریق نصب آنتی ویروس و آنتی هک رو به طور مختصر برای گوشی های اندرویدی نشون دادم.
5- پسورد رو ذخیره نکنید!
این مورد رو مخصوصا برای برنامه های که از اونا برای پرداخت قبوض، کارت به کارت و… استفاده می کنین می گم، چون هکر خیلی راحت می تونه اون پسورد رو بدست بیاره!
بیشتر بخوانید: نشانه های هک شدن گوشی
6- حالت اتصال اتومات وای فای خودتون رو قطع کنین!
وقتی این حالت روی گوشی روشن باشه، چه اتفاقی میوفته؟
هکر برای به دام انداختن شما کارهای زیادی انجام میده، مثلا یه وای فای رایگان (یعنی بدون پسورد) رو توی محل مورد نظرش روشن می کنه، وقتی گوشی شما به صورت خودکار این شبکه رو پیدا کنه، بهش وصل میشه و اگه برنامه ای از قبل (همون بدافزار یا برنامه هک) روی گوشی شما نصب شده باشه!!! به هکر کمک میکنه تا به اهدافش برسه.
البته کارهای دیگه ای هم می تونه بدون اینکه نرم افزار روی گوشی شما نصب باشه انجام بده، تا به گوشی شما وصل بشه!!!
7- به هر وای فای وصل نشین!
توی مورد بالا گفتم که اتصال خودکار وای وای رو خاموش کنید،الان می گم خودتون هم باید حواستون باشه به چه وای فای وصل میشین، چون ممکن توی دام هکر بیوفتین
یه نکته، الان خیلی باب شده که از نرم افزار هک وای فای استفاده می کنن،این هم یه نمونه از دام هکر هاست، چطور؟
هکر از عمد پسورد ضعیفی رو برای مودم خودش انتخاب میکنه و بعد از اتصال به وای فای به جای اینکه شما ازش اسفاده کنین (البته منظورم افرادی هستش که از این روش نادرست استفاده می کنن) اون از شما استفاده میکنه، به همین راحتی!
8- انتقال وجه فقط از طریق اینترنت خودتون!
با توجه به مواردی که بالا گفتم حتما، حتما ، حتما برای انتقال وجه و تراکنش های مالی از وای فای دیگران استفاده نکنید و فقط از اینترنت موبایل (سیم کارت) خودتون استفاده کنین.
9- هر جایی گوشی رو شارژ نکنین؟
بله درست خوندین، البته با یه تبصره، حتما با شارژی که به پریز برق وصل میشه شارژ کنید، در صورتی که در مکان های عمومی ( یا هرجایی دیگه) از پورت USB برای اینکار استفاده می کردن، نباید گوشی تون رو شارژ کنین، چون وقتی گوشی با پورت USB شارژ میشه، سیستم عامل فکر می کنه شما می خواید اطلاعاتی رو یا وارد دستگاه کنین یا از اون خارج کنین، اینجوری هکر راحت میتونه به اطاعات مهم شما دسترسی پیدا کنه!
10- ریست کردن گوشی
اگه نتونستید بد افزاری های که روی گوشی تون نصب شده رو پاک کنین، می تونید گوشی تون رو ریست فکتوری ( بازگشت به تنظیمات کارخانه) کنید، توی این ویدیو می تونید نحوه ریست کردن گوشی رو آموزش ببینید.
امنیت اطلاعات هیچ وقت کامل نیست! باید مراقب بود
در انتها اگر سوالی داشتید می تونید از طریق ثبت دیدگاه از ما بپرسید. امیدوارم این مطلب به شما کمک کنه تا به دام هکرها نیوفتید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
برای ثبت پیام، نیاز هست که اسم و ایمیل شما ثبت بشه